Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme. Trei dintre acestea au fost serios avariate.
Primul proprietar pagubit care a iesit din casa sa plece la serviciu a si sunat la 112, insa nu inainte de a-i anunta si pe ceilalti trei. Politistul a fost chemat de la serviciu. "Nu stiu cum s-a intamplat si de ce. Nu a fost furtuna, nu a batut vantul. Probabil ca pomul era foarte batran si nimeni nu s-a gandit sa mai taie din crengi. Am iesit din casa sa plec la munca si mi-am vazut masina sub copac. Am o asigurare, insa nu Casco, ceva doar in caz de accidente rutiere. Voi cere despagubiri dupa ce politia va stabili cine este vinovat", a spus unul dintre pagubiti.

Pompierii, la datorie

Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
"Am fost solicitati sa intervenim pe bulevardul Dunarii din Drobeta Turnu Severin, pentru indepartarea unui copac de pe patru autoturisme. Politia va stabili cauzele", a declarat seful operatiunii de la ISU Drobeta.
De aceasta data, primaria ar fi trebuit sa se asigure ca pomul nu pune in pericol autoturismele si cetatenii, iar in aceasta situatie va trebui sa suporte pagubele.
"O sa stam de vorba cu fiecare proprietar al autoturismelor si vom vedea cine are asigurare si cine nu, iar in functie de ce se va stabili si in urma concluziilor celor care se ocupa de caz, Primaria Drobeta Turnu Severin ii va despagubi", a declarat Cristian Nasaramba, reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Trei dintre pagubiti nu au asigurare Casco, dar sunt decisi sa dea primaria in judecata.

Lasati cu ochii
in soare

Primaria Drobeta Turnu Severin refuza sa dea o solutie in acest caz, unul dintre viceprimari invocand faptul ca nu a primit inca toate atributiile, abia fiind pus in functie. Viceprimarul a refuzat categoric sa stea de vorba cu noi.
"Nu pot sa va spun nimic, nu am primit inca atributiile ca sa raspund la asemenea cazuri. Asteptati-l pe domnul primar", a spus viceprimarul Daniel Carjan. Primarul municipiului nu a fost gasit la birou ieri dupa-amiaza.