Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman.
Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie. Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul.
"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zarit de la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine!", a spus Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.
Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier petrecut in Capitala. In timp ce vira la stanga, masina condusa de el a fost lovita de un tramvai, apoi a ricosat intr-un alt automobil care circula regulamentar pe sens contrar. Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, iar ieri a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren. Tot ieri, Lucescu a fost vizitat la spital de patronul lui Sahtior DDonetk, Rinat Ahmetov.




Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratie-soc-a-lui-lucescu-vatmanul-m-a-lovit-intentionat_902221.html#ixzz1ix9ZoNtu