La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. Nitu Vasile din sectorul 4, pe G. Cristian de 28 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Nissan avand o concentratie alcoolica de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. Turnu Magurele din sectorul 5, pe D. Alexandru de 36 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot fara a poseda permis de conducere.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 27.11.2011, in jurul orei 23:45, Sectia 8 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca o persoana care conduce un autoturismul marca Opel Astra, pe str. Maria Rosetti din sectorul 2, are un comportament agresiv fata de persoanele din zonă.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica, ocazie cu care a fost depistat B. Augustin de 33 de ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe str. Maria Rosetti spre str. Popa Petre, fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie si totodata a refuzat sa se supuna recoltarii probelor biologice sau a testarii aerului expirat in vederea stabilirii alcoolemiei.
B. Augustin este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie si refuzul conducatorului unui autovehicul de a se supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expirat, in vederea stabilirii alcoolemiei.