La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. Ovidiu de 22 ani, din Bucuresti, care a condus o motocicleta marca Kawasaki avand o concentratie alcoolica de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat.
I. Ovidiu a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 19.11.2011, in jurul orei 16.00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica al Sectiei 11, l-au depistat, pe Str. Fizicienilor din sectorul 3, pe D. Daniel de 42 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu D. Daniel in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.