La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. Artur Grovei din sectorul 5, pe M. Nicusor de 21 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Nova fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.
M. Nicusor a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi onaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 14.11.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Victoriei, pe N. Laurentiu de 29 ani, din judetul Vrancea, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen avand o concentratie alcoolica de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.





ยท

La data de 14.11.2011, in jurul orei 01.12, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe str. Luica din sectorul 4, pe C. Cristinel de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra avand o concentratie alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.