stiripesurse.ro informeaza: Liviu Dragnea, despre o candidatura la prezidențiale: Nu stim unde ne duce viata (Autoare: Denisa Miron)
Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a infirmat posibilitatea ca, in viitor, sa candideze la alegerile prezidentiale. Astfel, el a raspuns, joi seara, la Romania TV, ca nu stim unde ne duce viata, in contextul in care a fost intrebat daca are astfel de ambitii.
- O sa fiu atat de fericit cand in Romania nu o sa se mai vorbeasca in primul rand de dorintele unora de a ocupa niste functii si de ceea ce trebuie sa facem pentru aceasta tara, indiferent din ce pozitie. Nu ma intereseaza asta. Habar nu am, nu stim unde ne duce viata. Eu acum ma uit foarte atent si cu foarte multe nerabdare si dorinta la ce se intampla in aceste zile, daca reusim sa punem un guvern sa guverneze aceasta tara. Ce o fi in 2019 cand noi nu stim ce e maine, nu stim ce ne asteapta maine, ce anunt daca vom avea anunt maine sau nu, a raspuns Liviu Dragnea, fiind intrebatdaca intr-un viitor apropiat va ajunge la Palatul Cotroceni.
Totodatam, intr-o conferinta de presa la sediul PSD, Liviu Dragnea a afirmat ca nu va renunta pe viata la intentia de a deveni prim-ministru.
- Nu pot sa renunt pe viata la aceasta intentie de a fi prim-ministru pentru ca mi s-ar parea o prostie. Oricine de aici poate ajunge premier, la un moment dat. Nu am renuntat la aceasta idee, va spun foarte cinstit. Nu renunt la aceasta idee, poate sa fie oricand, poate sa fie niciodata, a subliniat presedintele PSD.

Sursa: stiripesurse.ro