Sokant.ro informeaza: Life Cristoiu ii da la temelie lui Iohannis: E de o nerozie legendara. Votul romanilor, rezultatul unui Referendum de suspendare
Jurnalistul Ion Cristoiu taxeaza dur in Gandul de vineri derapajele tot mai evidente ale lui Klaus Iohannis. Acesta considera ca la alegerile din 11 Decembrie 2016, romanii s-au pronuntat prin vot pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, iar presedintele pare ca nu intelege asta. Fara menajamente, jurnalistul spune ca pentru prima data de la victoria din noiembrie 2014, datorata exclusiv Sistemului, romanii il vedeau pe Klaus Iohannis asa cum e: De o nerozie legendara.
- A fost mai intii impunerea cu forta, in dispretul vointei populare, al celui mai prost guvern de la Fanarioti incoace, Guvernul Dacian Ciolos, un fel de Guvern Groza alcatuit din nepotei de-ai lui Romulus Zaroni. In doar 1 an, Guvernul Dacian Ciolos a reusit sa compromita in asemenea hal termenul de tehnocrat incat, cand treci pe langa un maidanez, e musai sa eviti a rosti acest cuvant, daca nu vrei sa ramai fara un crac la pantaloni. A venit apoi parasutarea in fruntea PNL a celei de a doua blonde de la Cotroceni, infantila Alina Gorghiu. Orice om sanatos la cap cand o auzea tinind un discurs simtea cum il apuca o cumplita durere de dinti, chiar si daca ar fi fost stirb. In campania electorala numarul neroziilor comise de Klaus Iohannis a crescut de la o zi la alta, pe masura ce se dedulcise la dat ochii cu fatucele din presa. Cum le intalnea privirea mirata, de pisoi sarman, Klaus Iohannise era lovit de o nevoie nebuna de a trancani, a scris Cristoiu.

Sursa: http://sokant.ro/editorial-crunt-la-adresa-lui-iohannis/