Senatorul Petru-Alexandru Fratean a sustinut o declaratie politica, intitulata: Ubi concordia, ibi victoria. Unde exista unitate, exista intotdeauna victorie. (Publius Syrus). Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Unde exista unitate, exista intotdeauna victorie, spune un celebru aforism latin, vechi de peste 2 000 de ani, care continua sa fie si astazi la fel de adevarat. Acesta este mesajul pe care vreau sa-l transmit si eu, mai ales ca urmeaza o perioada de confruntari politice si electorale care va determina traiectoria comunitatilor locale in urmatorii ani, precum si viitorul celor care traiesc in aceste comunitati.
Mesajul de unitate, chemarea pentru a munci in echipa cu devotament, transparenta si incredere sunt adresate, in primul rand, colegilor din partid, primari, consilieri, membri din organizatiile muresene, alaturi de care am dus impreuna multe batalii politice si pe care le-am castigat prin munca, determinare si loialitate. O adanca camaraderie ne-a legat in toti acesti ani care au trecut si ne-a ajutat sa construim victorii. Va asigur in continuare pe toti de prietenia, consideratia si sustinerea mea neconditionate.
Mesajul meu este insa si pentru toti cei care, fara a fi implicati direct in activitatea politica, rezoneaza si se simt aproape de valorile social-democratiei, de oameni si de nevoile lor si ne sunt alaturi in proiectele pe care le propunem si le facem.
Ne asteapta o perioada complicata, in care trebuie sa ne reunim fortele pentru a fi puternici in fata adversarilor. Trebuie sa muncim zi de zi, ceas de ceas, sa fim alaturi de oameni, sa le spunem si sa le aratam faptele noastre, pentru ca avem ce sa le aratam. In timpul guvernarii PSD am reparat multe nedreptati si am luat decizii in favoarea celor multi in toate domeniile: economic, social, sanatate sau invatamant, care pana la urma au dus la un trai mai bun. Personal si impreuna cu colegii social-democrati din Parlament am facut si continuam sa facem legi bune pentru oameni, care rezolva din problemele lor. Faptele noastre bune vorbesc de la sine, insa nu e suficient sa ne bazam doar pe sanse favorabile. Trebuie ca interesul comun sa fie cel mai important, iar solidaritatea si munca in echipa pot deschide usa victoriei.
Va invit, dragi camarazi, sa muncim si sa luptam impreuna pentru victoria noastra si a romanilor! Va raman in continuare acelasi partener devotat, deschis si dedicat angajamentelor pe care ni le asumam impreuna!