Constantin Gheorghe a postat pe Facebook urmatorul text:
Scrisoarea aia a lui Zgonea era utila INAINTE de a-l alege sef la PSD pe Dragnea. Acum, dupa, nu e decat un imbecil exercitiu de ipocrizie. Chiar nu-si da seama ca ORICE partid poate fi distrus daca liderii lui sunt obligati sa-si dea demisia cum au o problema de imagine? Problema care poate fi inventata fara nici cel mai mic efort? E atat de bou sa nu-si dea seama ca urmatorul pe lista demisionarilor e el? Ca are deja doua dosare, puse la dospit de DNA? Crede ca aia care le temporizeaza vor respecta intelegerile facute cu el? Ce, le-au respectat pe cele facute cu Dragnea? Sau cu altii, nu doar din PSD? De ce ar fi el exceptia?
Oricum politica romaneasca este pe drumul spre cimitir. Ordinea in care sunt ingropati mortii n-are NICIO importanta. Absolut NICIO importanta! Cu sau fara Dragnea PSD este mort. Mort este si PNL. Si UNPR. Si UDMR. Si ALDE. Partidele noi sunt nascute moarte. M 10 este un soi de zombi. USB este o gluma sinistra. Partidul lui Geoana, alta gluma.
Ce urmeaza? O pomana, ceva, si pomenirea mortilor. Daca mai are cine s-o faca. Si o sa ni-i amintim cu nostalgie, povestind ce bine era pe vremea partidelor. Asa cum spun tot mai multi:
- Ce bine era pe vremea comunistilor!