ADEVARUL : Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP

Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid. Elena Udrea a sarit in apararea bistritencei, atacate de jurnalistul Dan Tapalaga. Una dintre cele mai exotice membre ale PMP este Anca Alina Moldovan, o bistriteanca de nici 30 de ani. Aceasta a mai cochetat si cu Forta Civica, insa in final a decis sa se alature altei blonde celebre din politica romaneasca: Elena Udrea. Bistriteanca a inceput deja sa-si faca simtita prezenta atat prin tinute, cat si prin munca depusa la adunarea de semnaturi pentru europarlamentare. Se pare ca tocmai trecutul i-a adus critici blondei din Bistrita, care a fost ironizata de jurnalistul Dan Tapalaga pentru ca a fost in urma cu multi ani "fata de la pagina 5" a ziarului Libertatea. Jurnalistul a distribuit pe pagina sa de Facebook articolul din Libertatea in care era prezentata bistriteanca, adaugand comentariul ironic: "partidul altfel"

Elena Udrea admira blondele sexy

"Am aflat de pe pagina de Facebook a jurnalistului Dan Tapalaga ca o domnisoara din Bistrita, care ar fi pozat la Pagina 5 a ziarului Libertatea in urma cu ceva timp, s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Am de facut doua comentarii:

1.PMP nu verifica formularul de inscriere daca viitorii membri de partid au facut sau nu pictoriale prin tabloide. De altfel, nu cred ca i se poate interzice cuiva calitatea de membru de partid doar pentru ca, in trecut, ar fi pozat la Pagina 5 in Libertatea. Mai important este sa nu fie acuzat de coruptie, spre exemplu.

2.Marturisesc ca sunt surprinsa de interesul cu care urmareste Pagina 5 Dan Tapalaga, singurul jurnalist din zona de presa quality care a preluat subiectul, si asta la mai putin de o ora dupa aparitia in Libertatea", scrie Elena Udrea pe pagina sa personala de Facebook.