DeCeNews: Ponta a identificat principala problema din USL

Premierul Victor Ponta se declara multumit de toti ministrii Cabinetului, subliniind ca nu-i trateaza pe membrii Guvernului in functie de partidele din care provin, ci ca pe ministri USL. Problema pe care prim-ministrul a identificat-o in cadrul coalitiei este prezenta slaba din Legislativ, de la comisii sau de la vot.
"Vreau sa va spun ca sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, ca nu i-am tratat si nu-i voi trata niciodata pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci USL", a declarat Victor Ponta, sambata, citat de Mediafax.
Premierul le-a transmis parlamentarilor USL reuniti la Mamaia ca exista multe momente in care singura problema a coalitiei este prezenta in Legislativ, la comisii sau la vot, el aratand ca, astfel, se ajunge la situatii foarte greu de explicat opiniei publice.
"Eu imi permit si mi-am permis doar sa atrag atentia colegilor de la PSD - nu o sa o fac niciodata, insa, fata de ceilalti - asupra faptului ca sunt multe momente in care singura problema a coalitiei este de fapt prezenta. Suntem atat de multi incat suntem convinsi ca nu e nevoie de fiecare dintre noi si fiecare e convins ca vine celalalt la comisie sau la vot si ne trezim - norocul nostru ca nu vine si opozitia - dar ne trezim in situatii foarte greu de explicat opiniei publice", a aratat liderul PSD.
Apel catre parlamentari
"Va rog sa nu o luati ca pe un repros al Guvernului la adresa Parlamentului, ci doar ca pe o rugaminte a mea catre grupurile parlamentare care sustin Guvernul, de a incerca - eu sunt obligat sa asigur prezenta ministrilor, a secretarilor de stat, si o fac - va rog pe dumneavostra sa fiti prezenti ca sa ne sprijiniti in momentele importante. Cred ca e un raport corect intre Parlament si Guvern", le-a transmis Victor Ponta membrilor din Legislativ.