Antena3: BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume

Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii. Presa internationala a anuntat ca in Romania s-a masurat cel mai mare steag din lume.
BBC anunta ca Romania a intrat in Cartea Recordurilor, cu un steag gigantic. 200 de oameni au desfasurat pe aerodromul de la Clinceni steagul despre care GUINESS WORLD RECORDS spune ca e cel mai mare facut vreodata, spune postul britanic pe pagina sa online.
Ziarul The Guardian anunta ca recordul a fost confirmat de oficialiiGUINESS WORLD RECORDS. Cel mai mare steag din lume acopera un camp din Romania, titreaza si The Independent, care a postat in articol si o fotografie a drapelului, facuta la inaltime.
Peste Ocean, in Statele Unite, ziarul Washington Post vorbeste, de asemenea, despre recordul mondial stabilit pe aerodromul de la Clinceni.
Stirea a fost transmisa si de paginile web ale posturilor ABC News si Fox News. New Jersey Herald, Global Post, Seattle Times sau Boston Herald au scris, de asemenea, despre steagul romanesc de Cartea Recordurilor.
In Canada, Vancouver Sun spune ca Romania a desfasurat cel mai mare steag si a intrat in GUINESS WORLD RECORDS. Stirea despre steagul urias a fost transmisa si in Australia, de Telegraph si Herald Sun.