DeCe News : Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL

Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata seara, prin intermediul unui filmulet postat pe Facebook, ca se desparte definitiv de PDL, fiind dezamagit de membrii democrat-liberali, care au inteles sa nu mai fie democrati.
Vezi aici mesajul de adio al presedintelui Traian Basescu
La scurt timp, Mircea Badea a realizat o parodie dupa mesajul filmat al presedintelui Traian Basescu, in care seful statului anunta separarea definitiva de PDL.
Intitulat "La Perdeluta", filmuletul il prezinta pe Mircea Badea, imbracat cu o vesta peste camasa, adresandu-si mesajul de simplu cetatean presedintelui Traian Basescu.

xxx

In parodie, Mircea Badea remarca faptul ca Basescu a incalcat iar Constitutia, de data aceasta din cauza de 'Nutzi spaima Constitutzi'... Deoarece nu a onorat obligatia constitutionala a presedintelui de a fi deasupra partidelor, el ar putea fi suspendat din nou. In finalul clipului, Mircea Badea exclama : Basescu la Brutarie !