WELCOME TO ROXANIA: ZGONEA E O INJURATURA? PSD BASESTE

Aparatul basecurist face agenda in continuare. Din pricina slabiciunii USL.
Arunca harneala dupa harneala, una vizand discreditarea caricaturala a Parlamentului.
Iar presa vehiculeaza neobosit o idiotenie despre care am mai scris, anume infiereaza o imunitate care nu exista. Realitatea e ca NU EXISTA IMUNITATE PARLAMENTARA. E nevoie de aviz doar pentru arestare, prevedere pe care slugile basiste ar vrea-o desfiintata. Motiv pentru care inventeaza "consolidari" ale imunitatii parlamentare, cu alte cuvinte, consolidarea inexistentului.
Despre inexistent sau despre nimic sau derizoriu macina presa, de altfel. Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni. Chiar si un profesionist ca Maria Coman se blocheaza in proiectul barfei de mahala care substituie dezbaterea, cand vorbeste neincetat despre "imunitatea parlamentara".
A facut-o azi imediat, dar imediat dupa ce Crin Antonescu tocmai explicase de asa natura incat sa inteleaga si cei cu anumite deficiente ca NU exista imunitate parlamentara in fata legii, decat cu privire la retinere (ceea ce nu i-a retinut pe basistii de la DNA sa retina un parlamentar) si arestare, exceptand flagrantul, situatie in care un parlamentar chiar poate fi umflat fara acordul Parlamentului. Asta-i toata povestea cu imunitatea.
Ca e manevra basista - si inca una de doi bani - se vede si din faptul ca NU exista un proiect - sau draft pentru cine are nevoie de grebla in nas ca sa-si reaminteasca limba romana. Ca pentru a exista un proiect de modificare a statutului parlamentarului, propunerea cu pricina ar trebui sa apartina Comisiei Juridice, care, conform declaratiei (telefonice, la Antena 3 a) senatorului Ioan Ghise, NU s-a intrunit pana acum, fiind vacanta parlamentara.
Deci, ce proiect a trimis Zgonea - inclusiv la Cotroceni? Proiectul basist, menit sa faca pulbere imaginea Parlamentului, care era varza. Si toate astea mai ales pentru ca presedintele Senatului a declarat ca are in vedere o activitate in Camera superioara de asa natura incat sa reabiliteze imaginea parlamentarului. Numai ca presa musca baseala, samanta de scandal, fiindca asta-i nivelul mass media din Romania.
In loc sa se dezbata mari proiecte, televiziunile continua tigania pe tema cazarii parlamentarilor si a imunitatii lor, pe care o inventeaza impreuna cu basistii ca sa aiba scandal de macinat, mahala de prestat. Chiar si un reporter parlamentar elevat ca Andreea Dumitrache, Antena 3, face acest joc penibil.
Revenind, Zgonea e o injuratura? La adresa alegatorilor, evident. S-a pomenit ca-i trimite lui Basescu ceva despre care comisia juridica habar n-are - din moment ce e din laboratoare basiste de discreditare - pentru ca Basescu sa se bage-n seama, prin intermediul purtarorului de vorbe plin de obraznicie, Bogdan Oprea, care cica "domnul presedinte" e de partea poporului, atragand atentia "sa nu se consolideze imunitatea in fata legii". In plus, declaratia ca presedintele tarii n-are atributii constitutionale si deci nu se pronunta pe tema cu pricina, desi tocmai se pronuntase, raspandind informatii false, ceea ce fac basistii de la nivel oficial, iar intoxicarea practicata de ei se incadreaza penal.
Numai ca inaltii demnitari de la PSD nu doar ca nu-l ating pe impostorul de la Cotroceni nici cu o floare, ci au inceput sa devina domestici basisti. Dupa Ponta si Corlatean, sa nu va mire daca va merge periodic la raport si Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor - care nici macar nu-l anuntase pe presedintele Senatului ca intentioneaza sa-i trimita o bagare in seama lui Basescu la Cotroceni.
Ieri, Haineala l-a vizitat la cabinet pe Toni Grebla (va amintiti cum a citit actul de suspendare? Nimic, nici un comunicat, nici o explicatie pentru prostii care l-au votat. De fapt, din pacate, PSD baseste. Si in mod sigur, in total dezacord cu persoanele verticale din partid si evident, cu "poporul PSD", vorba lui Oprescu.
Asa nu (mai) merge. Trebuie ca baseala sa fie intoarsa la Cotroceni ca sa-i explodeze lansatorului in fata.
USL trebuie sa faca agenda.
Nu vedeti ca toata lumea abereaza despre imunitatea parlamentara, perdea de fum dupa care se ascunde super-imunitatea prezidentiala? Reala. Iar Daniel Morar - mai stiti la a cata extensie? - se pronunta ca presedintele tarii trebuie sa aiba imunitate absoluta, cu exceptia cazurilor de inalta tradare, deci n-are importanta ca le da dosuri de palma unor cetateni precum avocatul Chitic, n-are importanta daca-i si insulta, nu conteaza daca violeaza "tiganci imputite", nici daca da cu masina beat peste cineva - il raneste sau il omoara-, nici daca iese in piata publica si comite defecatie pe Constitutie, etc.
Pana cand?