Welcome to Roxania : CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL

Nu suntem otova. Nimeni n-are dreptul sa sustina ca eu am votat ca si el, desi am votat tot USL. Sigur ca numitorul comum este anti-Basescu. Restul e diferenta. In functie de convingere, educatie, etc.
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. Sper sa-si revina fiindca, pana una-alta, e singura televiziune. Restul sunt parodii. Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie.
Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare. Ceea ce nu-i tocmai rau, fiindca fie urmaresc emisiuni minunate si ascult colinde la Trinitas, fie citesc, fie ma ocup cu totul altceva decat sa-mi pierd timpul cu tampenii, de exemplu, iesirile Danei Grecu - care poate cu totul altceva si pentru care imi e draga (desi acum mi se pare jalnica).
Bref, ca sa fie clar ce vreau eu de la guvernarea USL si probabil ca multi altii - dar nu mi-as permite sa-mi arog unanimitatea "electoratului" USL asa cum face, de par egzamplu, Mircea Badea, in faza de apucat care il apropie de basism.
Vreau asa: in nici un caz nu vreau sa nu colaboreze cu UDMR, dimpotriva. Dar asta-i secundar.
In principal vreau, asa cum s-au angajat: DREPTATE PANA LA CAPAT.
ID EST: Jos Basescu, cat mai repede. El, Udrea, Videanu si toate jigodiile jefuitoare, judecate. Justitia decide pedeapsa. Iar ea, Justitia, trebuie sa fie libera. Deci, un ministru ca Frunda, Chiuariu sau Norica ar garanta libertatea sistemului judiciar, care este unul din motivele principale pentru care am votat USL.
Alt motiv principal este sa dispara politia politica. Definitiv.
Alt motiv principal este pur si simplu normalitatea.
N-are rost sa mai spun altceva.