Antena3 : Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles

Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
"Sper ca presedintele sa nu dea nastere unui moment penibil acolo, in cazul in care se va duce la summit. Asta ar insemna o transare a acestui scandal in Romania, fapt ce s-ar reduce printr-o discutie despre suspendare", a atentionat presedintele PNL, Crin Antonescu, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.
Seful liberalilor spune ca premierul Victor Ponta participa la sumittul de la Bruxelles in mod legal, intrucat este seful Guvernului.
"Un premier care merge acolo dupa toate regulile nu incalca nici o regula, nu indeplineste nimeni mai bine acest lucru decat capul Guvernului", este de parere copresedintele USL, Victor Ponta.
"In zilele care mai raman pana atunci, Basescu va mai face astfel de miscari si va face o astmosfera, pe povestea cu presupusul plagiat, prin diferite cercuri, pentru a-i face o primire proasta lui Victor Ponta acolo", a adaugat Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta, in care il ameninta pe prim-ministru cu justitia, in scandalul participarii la Consiliul European, potrivit Antena 3.
Basescu spune in document ca premierul isi insuseste atributiile presedintelui. Scrisoarea a fost trimisa in scandalul participarii la Consiliul European.