Puterea informeaza : Victor Ponta, dezamagit de Marian Sarbu

Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbureferitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL. Acesta crede caeste este posibil ca protestul parlamentar sacontinue pana la alegeri, pentru ca nimeni nu areactionat intr-un fel privind cele patrurevendicari ale Opozitiei.
"Pentru mine e o dezamagire. Il cunosc pe Marian Sarbu defoarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeniinjuriosi la adresa adversarilor politici. Cred ca l-atransformat anturajul. Nu l-am auzit niciodata folosind asemenea invective, e un omponderat", a spus Ponta, la Realitatea tv.
El a adaugat ironic ca "puturosi"sunt cei de la PSD care au mers comuna de comuna, stradade strada in fosta campanie electorala "rugand votantii sa opteze pentru Marian Sarbu".Campania electorala care va urma va fi o lupta cu cei care afirma in permanenta ideea detraseism politic, ideea de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politica departid, a afirmat, vineri, presedintele UNPR Marian Sarbu, in cadrul unei intalniri aconducerii partidului cu liderii filialelor judetene.
‘‘Va fi o campanie in care nu vor mai conta sentimentele. Conteaza in primul rand instinctele de conservare a calitatilor fiecarui partid in parte, a identitatii lor. Luptapolitica va fi inevitabila. (...) Pe de o parte, va fi o lupta cu cei care afirma in permanentaideea de traseism, ideea de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politicade partid. Puturosii din Parlamentul actual vor sa vina maine la Putere. Nu putem sa lasam Romania pe mana unor puturosi. Lenesi este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturosenie crasa intr-un moment in care Romania are nevoie de o viata politica activa nu numai in ceea ce priveste Parlamentul, dar si in ceea ce priveste actul de guvernare‘‘, a spus M. Sarbu.