Pesurse.ro informeaza : Cristian Preda: Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii

Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax.
"Nu exista niciun acord intre PDL si PNG pentru alegerile din Bucuresti. Becali indruga verzi si uscate. Singura contributie pozitiva a lui Becali la politica romaneasca ar fi tacerea. Dupa ce a distrus Steaua este regretabil ca vrea sa isi puna amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat in grupul nefrecventabililor, alaturi de Vadim si Severin. Ar fi bine sa avem si in Romania aceasta categorie. Am putea numi categoria "mai bine taci", a declarat Preda.
Intrebat de zvonurile care au circulat legate de o posibila candidatura a lui Preda la Primaria Capitalei, Becali si-a criticat dur colegul.
"Doamne fereste! M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa. Dar ce, eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata! Ce sa castige Preda? Pai Preda face 2%, il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%", a comentat Becali.
Numai ca seful PDL Bucuresti stie asta si face tot posibilul sa gaseaca pe cineva dispus sa piarda. Pana una alta face declaratii pompoase:"Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL la Bucuresti va face o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector", a declarat Elena Udrea.

Sursa: antena3.ro