Antena 3 informeaza: Guvernul va decide, luni, angajarea raspunderii pe comasarea alegerilor locale si parlamentare
Guvernul se va reuni, cel mai probabil luni, in sedinta speciala pentru a decide angajarea raspunderii pentru comasarea alegerilor parlamentare si locale din anul 2012, precum si pentru legea de promovare a judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa o sedinta tehnica a coalitiei de guvernare, informeaza Agerpres.
In ceea ce priveste proiectul pe justitie, presedintele UDMR a declarat ca in coalitie s-a ajuns la un acord doar pentru promovarea judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu si pentru promovarea procurorilor.
In legatura cu comasarea alegerilor, liderul UDMR a subliniat ca toate cele patru formatiuni politice ale coalitiei sunt de acord cu angajarea raspunderii Guvernului pe acest proiect.
Cel mai probabil alegerile comasate vor avea loc in luna noiembrie 2012, pentru ca trebuie sa se tina cont de expirarea mandatului actualilor senatori si deputati, insa Guvernul va decide data prin hotarare, a adaugat Kelemen Hunor.