EVZ.ro informeaza: Udrea: Alianta cu Partidul Poporului? Doar daca intra in Parlament. Ce crede Diaconescu despre o relatie cu PDL
PDL nu exclude posibilitatea unei colaborari politice cu Partidul Poporului, introdus pe scena politica de Dan Diaconescu, dar numai daca va accede in Parlament, a declarat astazi, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberala Elena Udrea. Cu doar o zi in urma, Dana Diaconsecu exclude orice varianta de alianta cu vreun partid politic important, cu exceptia PNL, motivand ca restul formatiunilor au furat.
"Trebuie vazut parcursul acestui partid si cata sustinere va aavea din partea populatiei. Noi nu i-am facut o oferta lui Dan Diaconsescu, am vazut ca acesta vorbea de niste oferte, insa odata ajuns in Parlament, poate intra in calculele unei majoritati parlamentare: a declarat Udrea, intrebata fiind cum priveste posibilitatea infiriparii unei relatii de colaborare cu partidul patronului OTV.
Cu o zi inainte, presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, excludea, in cadrul unei emisiuni
televizate , orice alianta politica cu PDL, PSD, PNG sau PRM, pe motiv ca are "o problema" cu partidele care au furat.
"Niciun fel de alianta cu nimeni, nici macar cu domnul Becali sau cu domnul Vadim Tudor. Foarte multi oameni buni din PNG au venit deja la noi si foarte multi oameni buni din PRM. Eu am o problema cu partidele care au furat pana acum si, din pacate, PNG s-a aliat cu PDL la Primaria Capitalei si, impreuna cu domnul Oprescu, au furat de au rupt", a spus Diaconescu, referindu-se la marirea chiriei pentru spatiul in care functioneaza Primaria Municipiului Bucuresti.
Intrebat despre o alianta cu PDL, Diaconescu a infirmat o asemenea varianta de lucru, precum si una similara cu PSD: "Niciodata cu PDL. In opinia mea, PDL-istii sunt niste hoti, au furat poate chiar mai mult decat PSD-istii. PSD a furat Petromul, iar PDL a furat ce mai ramasese nefurat de catre PSD".