AGERPRES informeaza: Senatorul Ion Toma s-a inscris in UNPR
Senatorul Ion Toma s-a inscris luni in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si va activa in cadrul grupului UNPR din Senat.
"Sunt un om de stanga si inscrierea mea in UNPR este un pas firesc. Am venit alaturi de colegii care au demonstrat ca stanga romaneasca nu si-a pierdut demnitatea. La fel ca toti colegii din UNPR, nici eu nu mi-am schimbat crezul politic si valorile, ci altii au schimbat peste noapte macazul. Regret ca partidul pentru care am muncit ani de zile s-a schimbat atat de dramatic in rau in ultima vreme", afirma senatorul intr-un comunicat de presa.
Ion Toma si-a exprimat si bucuria de a regasi in UNPR fosti colegi, ‘‘adevarati prieteni si oameni de caracter‘‘. ‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012. Sunt sigur ca daca nu ar fi existat UNPR, Romania ar fi fost astazi intr-o situatie mult mai dificila. Acest lucru mi-a fost transmis inclusiv de alegatorii din Olt, cei cu care m-am consultat inainte de a veni alaturi de UNPR", a mai spus Ion Toma.
De profesie economist, Ion Toma este la al doilea mandat in Senat si este membru al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei, se mai arata in comunicatul UNPR. Toma a activat dupa plecarea din PSD ca senator neafiliat.