Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea
Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea: Daca o tineti tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic
Emil Boc i-a reprosat, ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, ca lucrarile la soseaua de centura a Constantei sunt in intarziere si ca, daca ministerul o tine "tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic".Realitatea Tv reda urmatorul dialog intre premier si ministrul Elena Udrea:
Boc: Pe mine ma intereseaza cine plateste. Cine plateste?
Udrea: Ministerul Dezvoltarii...
Boc: Pai atunci ministerul sa-i cheme foarte rapid pe toti cei autorizati, sa decida si sa implementeze. Ca, daca stati sa negociati tot timpul, nu veti face niciodata
Udrea: Asa vom face...
Boc: Iar turistii vor sta intotdeauna in ambuteiaje si in aglomerari
Udrea: Asa vom face, dar eu zic sa discutam cu oamenii de la minister...
Boc: Dati-i drumul, cei care platesc sa ia decizia si sa mearga mai departe!
Dupa ce a certat-o pe Elena Udrea, premierul l-a luat la rost si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie, pe motiv ca nu sunt amplasate panouri pe care sa scrie cine a platit reabilitarea drumurilor.
Boc: Cine plateste?
Darie: A platit CJ o parte foarte mica, dupa care a venit ministerul ...
Boc: Sper ca le spuneti oamenilor cine plateste.
Darie: Am spus totdeauna, sa stiti
Boc: Si panourile ce arata? Cine face drumul asta? Ce scrie pe panou? Consiliul Judetean sau Guvernul? Nu spuneti numic? E o rusine sa spui ca face Guvernul Romaniei un drum pe aicea... "
Premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, au vizitat, miercuri, doua obiective de investitii pe santierul tronsonului Cernavoda-Constanta al Autostrazii A2, la iesirea din municipiul Medgidia si o intersectie din Centura ocolitoare a municipiului Constanta.