Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru.
"Croitoru se vede un om care poate face fata ca prim-ministru. Si chiar si Klaus Johannis. Dar deja au inceput sa ma plictiseasca. De o saptamana cand deschizi televizorul auzi: Klaus Johannis! Klaus Johannis, Antonescu. Klaus Johannis, Geoana. Deja m-am plictisit, desi l-am agreat pe Klaus Johannis. Si am agreat foarte mult si ideea la inceput deja m-am plictisit. Deja e prea mult. Am ajuns la saturatie. De parca au murit toti barbatii din Romania si mai exista doar unul singur: Klaus Johannis cu care se lauda si Antonescu, si Geoana. Se cearta pe Klaus Johannis". Aceasta este parerea lui Gigi Becali, candidat la presedintia Romaniei, despre disputa legata de desemnarea premierului Romaniei.
Becali a deplans faptul ca vreunul dintre candidati ar castiga procente de pe urma sustinerii lui Johannis, motiv pentru care a intrebat: "Da cine e asta, domnule, Klaus Johannis? Dumnezeu?".
Intrebat daca cumva s-a impacat cu Traian Basescu de face astfel de declaratii, Becali a spus: "Nu o sa vedeti asa ceva in viata dumneavoastra!".
"Klaus Johannis mi-a placut si cred ca poate fi un foarte bun prim-ministru. Dar deja e prea mult, se vorbeste de dimineata pana seara despre el. Pe Croitoru nici nu il cunosc. Mi se pare ca Johannis a demonstrat pana acum, iar Croitoru nu a demonstrat. Johannis a fost un bun conducator si a condus oameni in timp ce Croitoru a fost numai subaltern", a concluzionat candidatul la presedintie al PNG.
De o saptamana cand deschizi televizorul auzi: Klaus Johannis! Klaus Johannis, Geoana. Deja m-am plictisit, desi l-am agreat pe Klaus Johannis. Si am agreat foarte mult si ideea la inceput deja m-am plictisit. Deja e prea mult. Am ajuns la saturatie. De parca au murit toti barbatii din Romania si mai exista doar unul singur: Klaus Johannis!", mai spune Gigi Becali.