Gigi Becali intra in cursa pentru prezidentiale. Acesta a anuntat ca sloganul sau de campanie este: credinta, nadejde si dragoste.
Gigi Becali apreciaza ca are mari sanse sa intre in turul doi daca Traian Basescu nu va candida.
"Daca nu candideaza domnul Traian Basescu iau in calcul intrarea in turul doi pentru ca nu vad cine ma poate invinge pe mine si o sa vedeti daca domnul Traian Basescu candideaza deja sper locul trei. Cred ca pot bate PNL-ul, adica pe Crin Antonescu", a declarat Gigi Becali.
Gigi Becali a mai spus ca va avea o campanie pozitiva pentru ca nu va ataca contracandidaţii sai.
"Am o relatie buna cu domnul Corneliu Vadim Tudor, eu nu voi ataca pe nimeni, eu voi candida si voi spune ceea ce eu vreau sa fac pentru Romania si nu am nevoie sa atac pe nimeni. Eu vin in spatele meu cu lucruri pe care le-am facut, cu lucruri pozitive, cu fapte, nu cu vorbe si nu am nevoie sa atac pe nimeni", a sustinut candidatul la prezidentiale. Gigi Becali. Acesta a mai spus ca va cheltui cu campamia electorala aproximativ 100 de mii de euro.
Cum Traian Basescu a anuntat ca va candida, Becali spera sa iasa pe locul 3. Concluzie: Becali ar face bine si nu-si mai iroseasca banii in politica. Probabil Becali nu a auzit de pacatul trufiei.