Cei 13 candidati ai Aliantei PSD-PC din colegiile unimoninale din judetul nostru au intrat in mod oficial in cursa pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. AŽn fruntea delegatiei Aliantei PSD-PC, prezenta vineri la Biroul Electoral Judetean pentru depunerea listei de candidati, s-a aflat presedintele PSD Galati, Dan Nica, si el candidat pentru un nou mandat la Camera Deputatilor. Singurul candidat PC al Aliantei la nivelul judetului, Bogdan Ciuca, a lipsit la depunerea listei, el fiind prezent vineri la consultarile de la Guvern cu liderii partidelor parlamentare pe tema salarizarii bugetarilor.

Candidatii Aliantei PSD-PC la nivelul judetului, in ordinea colegiilor uninominale, pentru Senat, sunt Laurentiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Bacalbasa si Viorel Manzu. La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita.

Ca obiectiv la alegerile din noiembrie, Alianta PSD-PC si-a propus sa obtina cele mai multe mandate in Parlament. "Obiectivul nostru este sa convingem cat mai multi galateni. Speram ca aceasta sansa unica si aceasta premiera, votul uninominal, sa convinga galatenii ca speranta nu a murit. Exista oameni de o calitate extraordinara, asa cum sunt colegii mei, dispusi sa faca totul pentru ca fiecare speranta a galatenilor sa devina realitate", a declarat Dan Nica.

AŽn aceeasi nota, Florin Paslaru si-a exprimat convingerea ca echipa de candidati ai Aliantei PSD-PC va castiga alegerile. "Este o zi importanta. Cea mai puternica alianta politica la nivel national, Alianta PSD-PC, si-a depus candidaturile. Este o zi istorica pentru mine din doua puncte de vedere: ca ne-am depus candidaturile si fac si eu parte din aceasta echipa de care sunt mandru. Este o echipa de oameni pregatiti, care si-au tocit coatele pe bancile Parlamentului, sunt oameni care lucreaza in agricultura, in administratia locala si medici. Este o echipa completa si complexa, care cunoaste realitatile Galatiului si care va castiga si ii va reprezenta cu brio pe galateni in Parlament", a spus Florin Paslaru.