In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Ciprian Groza

"Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor"

Atributii

Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. Acesta face parte din comisia numarul patru din cadrul Consiliului Judetului care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si agrement. In cadrul acestei comisii se analizeaza si se avizeaza bugetul judetului, la partea referitoare la invatamant, sanatate, cultura, protectie sociala, activitati sportive si de agrement, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari. Vegheaza si la buna organizare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind ocrotirea sanatatii populatiei, asistenta sanitara, organizarea retelei sanitare, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind activitatile referitoare la problemele mamei si copilului, protectia batranilor si a persoanelor cu handicap, dar si activitati care vizeaza invatamantul de toate gradele, problemele tineretului, activitatea sportiva activitatea de petrecere a timpului liber si de agrement.

Experienta

Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar. In acest an, a castigat primul mandat in cadrul Consiliului Judetului unde spune ca este pregatit sa acorde o atentie sporita unor domenii precum sanatate, invatamant si mediu.



Avere

Social-democratul are trecute in declaratia de avere la inceput de mandat o locuinta din 2002, un autoturism din 1984 si doua autoturisme luate in leasing. Acesta obtine venituri din functia de medic de familie, din cea de asistent universitar si, mai nou, din indemnizatia de consilier judetean.

O promisiune

Desi nu a vrut sa faca promisiuni desarte, consilierul social-democrat promite totusi ca va fi atent la problemele galatenilor si ii asigura de tot respectul sau. "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor, ca-i voi trata cu sinceritate si seriozitate. Ii asigur ca tineretea mea este un atu si nu un dezavantaj datorita energiei si tenacitatii cu care ma voi lupta pentru fiecare galatean. Ma angajez sa-i respect pe galateni".