Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00. Intrarea este libera.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si
bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat. Si gablonturile sunt la mare cautare la standul Claudiei (bratari din os superbe, cercei cu pietre diverse sau coliere cu margele si pietre diverse).
De asemenea, tot la standul Claudiei Bureata puteti gasi si coliere din argint in stil art nouveau (lucrate manual), ceasuri frumoase, cutii pentru bijuterii, dar si obiecte argintate sau chiar din argint (un ceainic superb).
Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata! Este o pasiune ce se transmite, e un microb de fapt. Fiecare lucru de pe masa asta are o poveste! Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate. De regula, prefera inelele din argint, cutiutele din argint pentru bijuterii, lanturile si bratarile de argint, ne-a spus Claudia Bureata.
O puteti gasi pentru a-i cumpara antichitatile si pe facebook: Claudia Brureata si pe Whatsapp: 0765136336.