Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi.
A fost o expozitie cu lucrari de calitate inalta, pe langa consacratii artisti plastici. Jimmy Stanescu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Nestor Damaso del Pino, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa. Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos: Andrei Tudor, Carmen Pavel, Alexa Petre, Bianca Draganescu, Vlad Stanescu, George Baditescu, Nicoleta Ulmeanu, toti elevi.
Despre acest vernisaj, caricaturistul Jimmy Stanescu a precizat: Au fost expuse epigrame si s-au interpretat si cantece si dansuri tematice. Noul spatiu expozitional este excelent pentru astfel de manifestari. Ne-am bucurat de sprijinul si de indrumarea Marinelei Enciu, manager general al institutiei. Tematica expozitiei s-a bazat pe caricatura, desene satirice si grafica. Reprezentarile infatisand in general personalitati din lumea filmului de comedie, dar si din lumea politica, pentru ca unii ne aduc zambete, iar altii grimase, cum de altfel se intituleaza acest eveniment. Sa speram ca aceasta expozitie va aduce mai mult zambete.
Expozitia va fi deschisa o luna si va putea fi admirata pe simezele bibliotecii judetene Alexandru Odobescu din Calarasi.