Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul! Tanarul vocalist, compozitor si instrumentist din Brasov lanseaza alaturi de Keida I Need You, un single romantic, o declaratie de dragoste, in care vocea lui Andrew este in tandem cu cea a Keidei.
Piesa I Need You am scris-o fara intentia de a o publica, initial. Este o piesa pentru si despre iubita mea; despre cum am cunoscut-o si cat de mult o apreciez pentru ca mi-a fost alaturi intr-o perioada mai intunecata din viata mea. Ulterior am aratat ideea de piesa altor persoane si mi-au spus ca este foarte buna si ar trebui sa dezvolt ideea si sa o lansez. Am fost de acord, dar mi-am dorit sa fie ceva diferit. Am luat legatura cu Keida, o artista foarte talentata din Los Angeles. A fost foarte entuziasmata si a acceptat propunerea mea de colaborare. Trei luni si foarte multa munca mai tarziu, I Need You, este o piesa completa in care am pus foarte mult suflet”, marturiseste artistul.
Dragos Andrew a inceput de la varsta de 13 ani sa ia cursuri de pian, chitara si tobe si sa compuna muzica. In aprilie 2018, Dragos Andrew lanseaza In Mintea Lui Andrew” , canal si proiect ce a adunat intr-un an peste 150.000 de abonati si 15.000.000 de vizualizari pe YouTube. Au urmat apoi challenge-uri, react-uri si cover-uri care au adunat sute de mii de vizualizari.