La cei 28 de ani ai sai, Simona Halep a decis ca a venit timpul sa se marite. Alesul ei este Toni Iuruc, un machedon, om de afaceri in varsta de 40 de ani, care seamana izbitor cu actorul Gerald Butler. Omul de afaceri a cerut-o de curand de sotie pe Simona, care a zis: DA. Toni Iuruc i-a cucerit inima Simonei si datorita faptului ca seamana cu actorul ei preferat Gerard Butler. Cea mai importanta jucatoare de tenis din Romania a declarat deseori ca si-ar dori sa il cunoasca pe Gerard Butler pentru ca ii place cum arata. Si astfel l-a ales pe Toni Iuruc. Simona Halep l-a caracterizat astfel pe viitorul ei sot, barbatul ideal:
- Sa fie sensibil, bland si sa tina la mine din punct de vedere sufletesc.

Cei doi se vor casatori in luna septembrie 2020, dupa ce Simona va participa la US Open 2020. Va fi un eveniment fabulos, nunta fiind programata deja la cel mai mare restaurant din Constanta. Nunta va fi organizata conform traditiilor machedonesti.
O nunta ca in povesti cu 1.000 de invitati
La nunta Simonei Halep vor fi invitate 1.000 de persoane. Restaurantul de lux unde va avea loc evenimentuleste cel mai mare din Constanta. Vor participa toate rudele Simonei si ale mirelui, personalitati din lumea tenisului, din sport. Vor fi 1.000 de invitati care vor petrece la o nunta ca in povesti. Simona Halep este incantata ca a reusit sa puna la punct toate detaliile nuntii. Au mai ramas doar doua detalii importante de rezolvat: rochia de mireasa a Simonei si costumul de nunta al lui Toni Iuruc.