Recent, Selena Romania a lansat cel mai nou Tratament SPA pentru colorarea parului - BALMAIN COULEURS COUTURE, in cadrul unui eveniment la Opera Naționala Bucuresti, la care au participat Kasper Heemskerk Internatinal Educational Trainer Balmain, hair stilisti renumiti, vedete, reprezentanti mass-media, bloggeri si influenceri. Printre vedetele aflate la eveniment, au fost remarcate: Inna Novac, Annes, Ozana Barabancea, Adina Buzatu, Cristina Herea, Teodora Dragoi, Tavi Colen si altii.
Invitatii au aflat in premiera detalii despre eficiența extraodinara a tratamentului SPA BALMAIN COULEURS COUTURE ce ofera culori vibrante, de lunga durata, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea si vitalitatea parului, ce poarta semnatura brandului: Argan Elixir si Proteina de Matase.
Tratamentul spa BALMAIN COULEURS COUTURE poate fi adaptat pentru orice tip de client. Aceasta experienta incepe prin consultarea personalizata a culorilor, continua cu un Tratament SPA pentru colorarea parului si se termina cu recomandari si sfaturi pentru acasa.
Balmain va ofera posibilitatea sa testați culorile fara compromisuri cu ajutorul Consultation Boutique un mod revoluționar de a incerca o culoare noua, cu ajutorul unui sistem de lux cu clipsuri. Clipsurile contin o varietate de tonuri, inclusiv tonuri naturale, calde si reci, care permit testarea fara un angajament. Prin vizualizarea culorii in parul dumneavoastra, veti observa diferenta si veti castiga incredere sa va schimbati culoarea. Astfel veti observa cu usurinta care tonuri vi se potrivesc cel mai bine.
BALMAIN COULEURS COUTURE este prezenta doar in saloanele de lux si contine un numsr exclusiv de 60 de nuanțe, pentru creativitate fara limite.
Gama Couleurs Couture o textura luxoasa, cremoasa, usoara, cu un conținut de amoniac scazut, cu micro pigmenti puri de baza de albastru/violet, infuzata cu Proteine de Matase, Argan Elixir, Ulei de Nuca de Cocos si Ulei de seminte de In.
Aceste ingrediente cheie trateaza parul in timpul serviciului de colorare:
- Regenereaza - proteina de matase si semințele de in contin 17 amino acizi pe care ii gasim in parul uman.
- Hidrateaza - uleiul de argan si ulei de cocos au proprietati emoliente ce trateaza parul si ajuta micro pigmentii sa patrunda in interiorul cortexului.
BALMAIN COULEURS COUTURE acopera 100% parul alb (N/0.2/ 0.3/0.35) si ofera o deschidere de pana la 4/5 nivele si ofera rezultate de lunga durata.
Pentru a finaliza experienta BALMAIN COULEURS COUTURE, fiecare Tratament SPA este prevazut cu un serviciu suplimentar. Acest serviciu include o consultatie personalizata si un tratament special pentru acasa, un prim pas al unei rutine de ingrijire a culorii. Tratamentul pentru acasa este recomandat sa se foloseasca la 24 sau 48 ore dupa serviciul de culoare, dupa ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza parul si proteja culoarea.
Pornind de la premiza ca fiecare fir de pzr este unic xi are nevoie de un tratament personalizat, BALMAIN HAIR COUTURE a creat gama de produse de ingrijire si styling, pentru a revitaliza si regenera parul si pentru a-i reda aspectul tineresc.
Fiecare Tratament SPA Couleurs Couture se realizeaza cu produse de ingrijire Balmain de cea mai buna calitate pentru a mentine pigmentii si pentru a extinde durata de viata a culorii si conțin aceleasi ingrediente ce poarta semnatura brandului: Proteina de Matase si Argan Elixir, pentru regenerarea firului de par.
Accesoriile pentru par Balmain sunt create pentru a sublinia stilul de viata Balmain Hair Couture, iar colectia dedicata parului este o parte esențiala a ADN-ului Balmain Hair Couture, care diferentiaza clar brand-ul de orice concurent de pe piata.
Balmain Hair este un concept unic, care este mai mult decat un sampon, este o lume ce ofera saloanelor 5 colectii diferite intr-o singura experiența si se adreseaza hair stilistilor creativi, fashion si trend-setting, orientati spre servicii de calitate, care folosesc produse de cea mai buna calitate si carora le place sa invete si sunt pasionati de ceea ce fac.
In 2019, Balmain Paris Hair Couture aniverseaza 45 de ani de cand Pierre Balmain alaturi de tanarul Dick Guliker deschid casa Balmain Hair Couture. Renumita casa de moda frantuzeasca, Balmain, a reusit sa deschida o noua era in perioada in care perucile faceau parte din moda, iar designerul Pierre Balmain voia sa-si completeze tinutele modelelor cu peruci.
Campania Primavara -Vara 2019, THE FOUR ELEMENTS, este o campanie reuneste pentru prima data toate colecțiile Balmain Hair si Balmain Hair Couleurs Couture. Toate imaginile reprezinta o combinatie de produse de ingrijire, styling si extensii. O campanie completa, putenica.

Despre Selena Romania

Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experienta in industria frumusetii, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului, aparate si accesorii pentru saloanele de unfrumusețare din Bulgaria. Compania noastra este distribuitor exclusiv si oficial in Bulgaria pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte buna calitate, cum ar fi: Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails BabylissPro, Jungle Fever si multe altele.
In prezent, Selena ES Trading este distribuitor exclusiv Balmain Hair Couture si un partener de incredere pentru saloanele de infrumusetare din Romania.