Muhammad Ali este cea mai noua piesa lansata de Keed, Junior High, Pacha Man si Super ED. Piesa este despre ambitie, munca, corectitudine, mai exact, o definitie a OMULUI. Clipul a fost regizat de Lazar Cercel, iar filmarile au durat 14 ore si s-au desfasurat intr-una dintre cele mai moderne sali de box din Romania, loc unde s-au mai filmat scene din filme si seriale internationale.
E un produs care mi-a placut din prima clipa de cand am auzit conceptul. Mi-am dorit sa iau parte la aceasta piesa si sunt foarte multumit de ce a iesit, declara Keed.
Am lucrat la piesa aproape 2 ani de zile. Bine, nu va imaginati ca am lucrat zi de zi, dar m-am invartit, atat in jurul conceptului, cat si al productiei multe saptamani, astfel incat sa ajunga la forma de acum. Line up-ul este unul exquisite, iar clipul e la fel de puternic ca si croseul lui Muhammad Ali!, declara Junior High.
Noi, ca romani, suntem puternici, ambitiosi si muncitori. Acestea sunt trasaturi definitorii ale natiei noastre. Muhammad Ali vine manusa de box tuturor. Nu ai cum sa nu te regasesti in acesta piesa. Bless!, adauga Pacha Man.