Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. L. Caragiale - D'ALE CARNAVALULUI!! In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa. Din distributie fac parte doua dive superbe - Manuela Harabor si Corina Danila si 7 barbati - toti actori talentati: Dan Tudor, Tudorel Filimon, Gabriel Fatu, Florin Dobre, Ionut Gurgu, Marius Furtuna si Vlad Valciu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Corina Gramosteanu. Costume: Geanina Punkosti.

Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!. Piesa D'ale Carnavalului poate fi vazuta in perioada 15 - 27 februarie 2019, in Bucuresti si in 4 orase din Moldova:

- Vineri, 15 februarie, ora 19.00 - TEATRUL PRINCIPAL - Lipscani 53, Bucuresti
- Marti, 19 februarie, ora 19.00 - TEATRUL MUNICIPAL MR. GH. PASTIA - Focsani
- Miercuri, 20 februarie, ora 19.00 - SALA DALLES - Bucuresti
- Luni, 25 februarie, ora 19.00 - Bacau
- Marti, 26 februarie, ora 19.00 - TEATRUL VICTOR ION POPA - Barlad
- Miercuri, 27 februarie, ora 19.00 - TEATRUL FANNY TARDINI - Galati

Subiectul este cunoscut, dar tratat cu ingeniozitate in noua montare

Un frizer dintr-o mahala bucuresteana de final de secol XIX, incepe o idila cu noua sa amanta, Didina. Acest fapt va starni gelozia amantei sale de suflet, Mita, a violentului Pampon (amantul oficial al Didinei) si va stoarce lacrimi din ochii celui care o intretine oficial pe Mita, Cracanel. Intr-un carusel de incurcaturi prezentate intr-un ritm alert, situatiile devin complicate pe scena si comice pentru spectatori. Universul fascinant sustinut de comicul de situatie este construit prin jocul actorilor, personaje privite cu ingaduinta sau chiar cu simpatie, ce insceneaza situatii de viata perfect verosimile, in care se pot regasi atat actorii care le interpreteaza, cat si spectatorii care le urmaresc.

Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.