VERDICT: ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU
Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister. Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii:
- La un moment dat, in familia in care eram, in structura in care eram, nu se mai radea si asta a fost un semnal de alarma important. Acum se rade, din nou, la noi in casa. De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Si in relatia actuala, el simte asta si se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial.

xxx

Andreea Berecleanu (n. 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania. Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat in presa la 18 ani, la Cuvantul si la Romania Libera in 1993, debutand un an mai tarziu in televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentand Observatorul la ore diferite precum 16 si 23.
August 2010 : Andreea prezinta singura jurnalele de stiri. A fost primul moment din viata profesionala a Andreei cand s-a despartit de Andrei Zaharescu in jurnalele de stiri. In prezent, sotul doamnei Andreea este doctorul Constantin Stan.


(Surse: verdict.ro, wikipedia)