Lullu este doar complice!
Urmareste aici videoclipul: https://youtu.be/5CVteJPDrTQ
Lullu aka Zsuzsana Cerveni si-a gasit un complice, in persoana lui Theo, si lanseaza single-ul Sunt doar complice”.
Majoritatea oamenilor o stie din finala Vocea Romaniei, edita 2017, insa Zsuzsana canta de la varsta de 3 ani, avand primele concerte la 4 ani. In prezent, Lullu este studenta in anul I, la Conservator, sectia canto clasic.
Single-ul Sunt doar complice” este compusa integral de LULLU si Theo, muzica si versuri. Filmarile pentru videoclip au avut loc intr-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit sa o exprime, jucand dublu rol - masculin (in negru) si feminin (in alb). Toata actiunea s-a petrecut intr-o oglinda imaginara, in care se reflecta ambele personalitati. Aceeasi dualitate se observa si la interventia personajului masculin din videoclip, THEO, care poarta acelasi dialog, alternand albul cu negru si masculinul cu femininul.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
A cantat in multe trupe, de toate genurile, pop, rock, progressive. Isi doreste sa studieze in Marea Britanie si sa lucreze cu muzicienii care au determinat-o si pe ea sa cante: solistii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin si alti mari artisti. In paralel, este pasionata de regie, scenografie, ii place sa citeasca si cocheteaza si cu teatrul.