Simti publicul din momentul in care ai pasit pe scena. Vibe-ul romanilor nu se poate exprima in cuvinte. Va multumesc, a spus Liz Mitchel, original lead singer Boney M.
Sala Palatului, la capitate maxima, a rasunat de aplauze. Romani si nu numai au dansat, au cantat si au aclamat bis dupa bis la concertul aniversar 40 de ani de cand hit-urile By the rivers of Babylon si Rasputin au cucerit lumea.
In deschidere, Ottawan a ridicat sala in picioare, hit dupa hit. Tineri sau mai in varsta, romanii au cantat vers cu vers melodiile celebrului artist care a urcat pe scena alaturi de fiica sa. Deliciul salii nu a fost atat momentul in care el a coborat in sala si a dat mana cu spectatorii si nici semnarea de autografe direct pe scena, ci copiii pe care Ottawan i-a luat alaturi de el. La nici 3 ani impliniti, poate unul dintre cei mai tineri fani din sala, a facut propriul numar de dans. Si ca sa anunte asa cum trebuie momentul ce avea sa urmeze, adica Boney M, cum era scapat de sub atenta supraveghere a artistului, cel mic fugea spe tobe. Sunt pentru a treia oara in Romania si imi pare atat de rau ca nu am apucat nici acum sa vizitez orasul asa cum mi-as fi dorit. Insa, plec cu aceeasi senzatie fabuloasa: energia incredibila pe care voi, romanii, o aveti”, a spus Ottawan.
Va multumesc!”
In delir la propriu s-a aflat sala bucuresteana cand Liz Mitchel a intrat pe scena. Timp de peste o ora si jumatate romanii au stat in picioare, au dansat, au cantat si au trait fiecare moment. Artista a coborat in sala si a incercat sa stea cat mai mult intre fanii veniti in Sala Palatului. Ceea ce Liz avea sa afle la final, de la organizatori, este ca printre romani se afla si public venit special de peste granite. Un exemplu este un cuplu sosit la Bucuresti tocmai din Australia. Am venit pentru Boney M. Suntem fani de o viata si, cand am aflat de concert, am organizat aceasta calatorie. Nu regretam nicio secunda, mai ales ca am descoperit un oras absolut minunat!”
Liz Mitchel nu s-ar mai fi dat plecata de pe scena. A dansat, a cantat. A vorbit cu publicul si a plans.
Urmatoarea melodie imi este speciala. Si asta pentru ca daca nu era Bob Marley cu a sa piesa, No woman, no cry eu nu as fi fost parte din Boney M si nici aici, in fata voastra. O cantam odata, am fost auzita si luata in Boney M, a spus artista cu ochii in lacrimi in fata unei intregi sali. Alaturi de multi tineri si copii pe care i-a invitat alaturi de ea, cu mare parte din sala coborata in fata scenei, Boney M a cantat hit dupa hit. Apogeul l-a reprezentat, asa cum era de asteptat, hitul care de 40 de ani face istorie in lume: Rasputin. Nu am venit in Romania cu vreo idee despre cum va fi. Insa, simti publicul din momentul in care ai pasit pe scena. Vibe-ul romanilor nu se poate exprima in cuvinte… M-au imbratisat cu atat de multa caldura! Stiti, exista public care vine, te asculta si aia e. Aici a fost altceva. De la prima interactiune cu sala am fost coplesita. Va multumesc!, a spus la final Liz Mitchel - original lead singer Boney M.