Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
SASE (-) urmeaza aceeasi reteta simbolica a conceptului Sase/Sase”, insa pluseaza prin adaugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase. Acest fapt se lasa certificat prin dovada lansarilor anterioare â€" HAIHUI, DUR DE-A DURA si IALAPET.
In cadrul evenimentului, Vita de Vie va interpreta integral cele douasprezece piese regasite pe albumul Sase/Sase, dar si alte cateva materiale consacrate. De asemenea, trupa pregateste o alta mare surpriza inaintea spectacolului de la Arenele Romane, lansarea celui de-al patrulea single extras de pe SASE (-), deopotriva cu cea a videoclipului sau. Suspansul ce preceda marele concert va fi sustinut prin misterul care invaluie celelalte doua piese, ce vor avea rolul de a intregi povestea albumului Sase/Sase”.
Dupa lansarea single-ului HAIHUI, care a avut loc in luna mai a anului precedent, Vita de Vie a inregistrat un succes fenomenal cu DUR DE-A DURA (8 noiembrie), castigand Premiul Radio Romania pentru Cea mai buna piesa alternative rock”, in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania.
IALAPET este cel mai nou si poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate Vita de Vie, luand in considerare linia melodica si versurile de o profunzime violenta, lucru ce nu face decat sa alimenteze curiozitatea fanilor cu privire la celelalte trei single-uri care vor completa SASE (-).
Detalii despre evenimentul de lansare SASE (-), de pe 27 octombrie, de la Arenele Romane, se pot gasi pe pagina dedicata de Facebook. Biletele sunt deja disponibile aici.
Vita de Vie inseamna:
Adrian Despot /Sorin Pupe Tanase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean
Descarca sau asculta discografia Vita de Vie accesand urmatorul link: https://umusic.lnk.to/VDVPR .