Rasputin il readuce la Sala Palatului
Rasputin si legendele care il inconjoara, misticul si povestea lui au dat nastere multor povesti. De la calugarul care era in razboi cu biserica la omul care a avut o putere inexplicabila asupra Familiei Romanovilor; de la misticul care cucerea cu desfranare la omul cu puteri vindecatoare. Multe carti si filme l-au avut ca personaj.
Acum 40 de ani, Boney M lansa pe piata melodia cu numele celebrului personaj, facand referire si la legatura dintre Tarina Alexandra Fyodorovna si Rasputin. Este cunoscuta zbaterea Romanovilor pentru a salva viata micutului Tar Alexei si cum a profitat Rasputin pentru a-si face propriile jocuri. Hit-ul Boney M a cucerit imediat piata internationala si a ocupat pozitii de top. Criticii de muzica din acele vremuri au laudat atat sound-ul, cat si modul in care un moment istoric a facut istorie la randul sau, dar in muzica.
Pe 28 octombrie, Ra Ra Rasputin: lover of the Russian queen â€" there was a cat that really was gone" se va auzi pe scena Salii Palatului. Si nu doar el, pentru ca Boney M feat Lis Mitchell, original lead singer, aniverseaza pe scena Salii Palatului printr-un spectacol full band 40 de ani de cand hit-urile ”By the rivers of Babylon” si ”Rasputin” au cucerit lumea. Asadar, istoria pe muzica face din nou istorie!
Sala va rasuna in deschidere datorita unui alt megastar, invitatul de marca: Ottawan, celebru mai ales cu "D.I.S.C.O.", "Hands Up (Give Me Your Heart)" si ”Crazy music”.
28 octombrie 2018, Sala Palatului
In actuala componenta, Boney M feat Liz Mitchell va concerta la Bucuresti, pe scena Salii Palatului, in data de 28 octombrie. Vor rasuna toate hit-urile care i-au consacrat, printre care Daddy Cool”,Rasputin”, Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday” sau Brown Girl in the Ring”, intr-un show live de doua ore.
In deschidere va fi Ottawan, celebru in toata lumea mai ales cu "D.I.S.C.O." si "Hands Up (Give Me Your Heart)".
Biletele s-au pus in vanzare pentru urmatoarele categorii:
Categoria VIP â€" 200 lei
Categoria 1 - 150 lei
Categoria 2 - 120 lei
Categoria 3 - 90 lei
Categoria 4 â€" 50 lei
Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere si la casa de bilete a Salii Palatului.