Golan Symphonic marcheaza data unui nou concert: pe 14 septembrie 2018. Arenele Romane vor gazdui evenimentul concept realizat de Golan, alaturi de invitații sai speciali si de o orchestra armonizata pe acorduri electronice.
Dupa ce anul trecut, trupa a fost sustinuta de peste 60 de muzicieni pe scena si de un public de 5.000 de oameni intr-un concert sold-out, Golan Symphonic ajunge in aceasta toamna la a treia editie, consecutiv, adaugand un nou capitol in istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert.
Un nou line-up (TBA), un set divers si upgrade-uri care abia asteapta sa fie descoperite vor contribui la o experienta care incearca de fiecare data sa isi depaseasca limitele.
Aceasta a treia ediție marcheaza si o pauza pentru evenimentele in acest format, astfel incat dupa concertul din aceasta toamna, Golan Symphonic va fi retras in culise pentru a lasa loc noilor proiecte gandite de membrii trupei.
De altfel, cel mai recent dintre ele este Rocket Love, single-ul proaspat lansat alaturi de noul proiect Island Chain. Cu un videoclip filmat in Brazilia si regizat de germanul Sander Houtkruijer, melodia da tonul pentru urmatorul material discografic semnat Golan.
Pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane, primele 1.000 de bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei pana la data de 19 iulie, urmand ca intre 19 iulie si 14 August sa poata fi achiziționate la prețul de 49 lei. Dupa data de 14 August pana pe 13 Septembrie, in schimb, biletele vor costa 65 lei, iar in ziua evenimentului vor putea fi achiziționate si la intrare pentru 79 lei, in limita capacitatii.
Parteneri media: Radio Guerrila, UTV , Zile si Nopti, Infomusic, iConcert, Noizz.