Dupa ce a cucerit publicul cu piesa Te las cu inima”, hitul lansat de Cleopatra Stratan se pozitioneaza pe locul 31 in Romania Viral 50 si este in continua ascensiune pe Spotify! In plus, timp de 10 zile, clipul piesei s-a mentinut pe primul loc in trending pe YouTube si a adunat peste 8 milioane de vizualizari, iar acum a ajuns pe pozitia 55 in Romania Top 100 pe Shazam.
Artista in varsta de 15 ani detine deja nu mai putin de sase recorduri mondiale: pentru cel mai tanar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.
Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes inca de la varsta de 3 ani, cand hit-ul ei, Ghita, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. In 2008, Cleopatra Stratan a primit propria ei papusa, iar in anul 2009 a fost inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa in continuare locul 4. In 2017, Cleopatra a colaborat cu fratele ei, Cezar Stran, pentru piesa Mami”.