Dupa ce a facut ravagii in trei galaxii si aproape jumatate cu turneul Interlocutor”, The Kryptonite Sparks a lansat in premiera videoclipul single-ului, chiar aici, pe Terra.
Marele premiu pentru punerea in scena a videoclipului revine chiar membrilor formatiei TKS, supereroi fara acoperire, proactivi, purtatori de gene polivalente si veritabili regizori interlocutorieni”.
Videoclipul track-ului Interlocutor” reda un cumul de particularitati ale iubirii pamantene, ce recreeaza metaforic tumultul discutiilor dintre doi indragostiti, care, desi incearca sa se poarte cu manusi unul cu celalalt, se lasa condusi instinctiv spre capcana unui conflict.
Printre culori pale, cu rol in accentuarea diferentei de gen, figurine din ceramica (a.k.a. bibelouri), zdrobite in mod auriu cu ciocanul pentru snitele, telefonul roz al bunicii si vreo doua-trei aluzii la dimensiunea intima a vietii, se construieste profilul simbolic al unei certi casnice, care se intensifica treptat, pana la actul probabil de crima comunicationala.