Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
Amazing Jewelry, infiintat in anul 2016 in Danemarca de catre Jesper Nielsen, are la baza un concept inovator, un pret competitiv pentru industria fine jewelry.
Colectiile de bratari, cercei, coliere, pandantive si inele realizate din argint 925 si argint placat cu aur si aur roz de 18 karate, incrustate cu pietre semipretioase, sunt innoite la fiecare 2-3 saptamani cu noi modele create dupa cele mai noi tendinte.
Lista magazinelor Amazing Jewelry, deschise deja in 11 tari, e completata acum cu un al treilea magazin in Romania.
Magazinele au un concept cool, fiind total diferite de magazinele tradiționale de bijuterii. Designul este inspirat de interiorul cluburilor si lounge-urilor, hostess care consiliaza clientii te te intampina cu cafea, snacks si prosecco, iar in timp ce admiri bijuteriile, barbatii si copiii se pot distra cu ipad-urile puse la dispozitie, in locul special amenajat.
In plus, in magazin, ca extra-bonus de distractie, iti poti face selfie-uri si iti poti trimite fotografia pe e-mail, in timp real. Si asta nu e tot, roata Amazing este intodeauna gata sa-ti daruiasca un premiu si sa-ti transforme ziua intr-una norocoasa.
Din 18 decembrie, un nou magazin Amazing Jewelry va fi deschis in Bucurtesti Mall la etajul 1, langa Sephora.
www.amazing-jewelry.ro