Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. Capcana mortala, distribuit in Romania de Ro Image 2000.
Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.
Cei doi actori si-au facut apariția pe covorul rosu in fata unui numar impresionant de reprezentanti Mass Media si de invitati. Relaxati si incantati de prezenta in Romania, Adrien Brody si Alexandra Dinu au acordat scurte interviuri celor zece echipe de televiziune si au tinut apoi un discurs in sala de proiecție despre implicarea lor in productia de Hollywood.
La premiera de la Bucuresti, actorul american a purtat un costum D'S Damat, in timp ce Alexandra Dinu a intors toate privirile intr-un smoking elegant YSL.
La evenimentul de lansare al filmului Bullet Head. Capcana mortala au fost prezente vedete din cinematografie si televiziune, critici de film, bloggeri, oameni de business si jurnalisti.
Filmul Bullet Head. Capcana mortala ii are ca protagonisti pe Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, precum si pe Alexandra Dinu, actrita din Romania fiind singura prezenta feminina din film.
Mi-am dorit dintotdeauna sa joc alaturi de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferati. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate ca nu este unul foarte complex. Este prima mea experienta intr-un film american si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Stiu ca ma asteapta un drum lung si greu aici, insa am determinarea, curajul si ambitia de a munci pentru a ajunge acolo unde doresc. Ma bucur foarte mult ca Adrien a acceptat invitatia mea de a veni in Romania pentru premiera, iar sprijinul lui inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur mult ca am reusit sa fac aceastaa premiera si acasa, la Bucuresti, spune Alexandra Dinu.
Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar in 2003 pentru rolul din Pianistul, are la activ filme de succes precum The Thin Red Line, Cadillac Records, Midnight in Paris, si distinctii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.
Bullet Head. Capcana mortala reprezinta debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in producții de succes in industria cinematografica italiana, precum Capri, L'Isola, Rosso San Valentino ori La Farfalla Granata.
Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei Bullet Head. Capcana mortala, in care joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas. Pelicula, regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films, a avut premiera mondiala in data de 8 Decembrie in Statele Unite.
Partenerii evenimentului de la Bucuresti au fost Obsentum, BRD si Evian. Evenimentul a fost organizat de YOLO Media si Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 ssi Cinema City.
Filmul Bullet Head. Capcana mortala este distribuit de Ro Image 2000 si va putea fi urmarit in toate cinematografele din Romania incepand cu data de 5 ianuarie 2018.