www.perfecte.ro informeaza: Nu este niciodata prea tarziu sa iti urmezi visurile si pasiunile - acesta pare a fi mesajul pe care il transmite creatoarea brandului Maressia, Alina Marica.
Desi se putea considera o persoana realizata, fiind directoara de banca, sotie si mama a doi copii, Alina si-a dat seama ca isi doreste altceva de la viata. A renuntat definitiv la domeniul bancar si si-a creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc.
Pisele vestimentare cu motive traditionale romanesti sunt din ce in ce mai apreciate de fashionistele de la noi din tara, iar Alina Marica vine in intampinarea dorintelor acestora. Hainele ei, vandute sub brandul Maressia, sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi panza topita, inul natural, panza de casa, iar simbolurile alese sunt brodate cu fir de matase sau bumbac, toate avand puterea de a reflecta farmecul unui simbol integrat in tendinte.
Brandul Maressia a fost initial un vis, o dorinta nascuta din sentimentul acela unic de a crea ceva semnificativ, de a schimba directia si de a merge pe un drum nou. Chiar daca domeniul din care veneam eu nu avea nicio legatura cu arta vestimentara, asta nu m-a descurajat, pentru ca am invatat treptat fiecare pas necesar realizarii acestui vis, spune Alina Marica.