Bradul plin de luminite si globuri stralucitoare ne cheama pe toti in parcul Sebastian pentru a simti din plin atmosfera Craciunului, ce ne face pe toti un pic mai buni si mai fericii.
Primaria sectorului 5, ca intotdeauna alaturi de concetatenii sai, ne invita sambata, 8 decembrie, la o competitie ad hoc a soiurilor de vin fiert, ce se vor lasa degustate de publicul larg sub profesionista prezentare a somelierilor, alaturi de cateva mii de pori din traditonala pomana a porcului.
Cantecele corurilor de copii de la scolile 280, 124 si 135 cat si corurile Melos si Lazarisi ale Colegiului national Gh. Lazar, vor asezona muzical sarbatoreasca atmosfera .Finalul serii va aduce colindele grupului vocal Jazzapella dar si cantecele de iarna ale prestigioasei trupe, Directia 5.
A doua zi , duminica, 9 decembrie, petrecerea continua cu o noua si inedita experienta culinara adusa in parcul Sebastian de catre bucatari de renume Primaria sectorului 5 va mai oferi spectacol Frozen pentru cei mici cat si concertul corului de copii Bravissimo.
Evenimentul se va incheia cu show-ul incendiar al Alinei Eremia. Haideti sa ne bucuram cu toi de spiritul Craciunului, cea mai frumoasa perioada a anului!