Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla's Dreams atat pentru Cum ne noi (featuring), dar si Da, mama, ambele hituri incontestabile in Romania.
Delia â€" Fata lu' tata
https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y
Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Alex Ceausu, cu care Delia a mai colaborat pentru 1, 2, 3, 4, Ramai cu bine sau Verde Imparat.
Delia â€" Verde Imparat
https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers
De look-ul Deliei in videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sarghe (hair), Hilke Muslim (styling), tinute Cristina Savulescu, Seen.
Delia a lansat anul acesta Ramai cu bine cu Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care are aproape 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, artista este featuring si pe single-ul The Motans - Weekend, care a fost locul 1 pe radio si TV in Romania, cu peste 22 de milioane de vizualizari.
Delia feat. Macanache â€" Ramai cu bine
https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M
The Motans feat. Delia â€" Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938
Anul acesta, Delia a lansat albumul Live care include hiturile artistei Cum ne noi, Da, mama, Cine m-a facut om mare, Ce are ea si a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul Psihedelia.
Single-ul Fata lu' tata este o co-producție Cat Music si Global Records.
Credit foto: Dimitri Caceaune si David Gal.
www.deliaofficial.ro/
www.facebook.com/OfficialDelia
http://instagram.com/instadelia
www.youtube.com/user/DELIAOFFICIAL/