Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul Panama, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.
Single-ul sau a reusit sa ajunga in Top 100 al cautarilor in China, ocupand chiar si locul 1 pe Shazam.
Link coregrafii:
https://youtu.be/CGZVUkqEo9s
https://youtu.be/SoQkkDlNkd8
https://youtu.be/4RfprzPEUkk
Fenomenul ce a provocat aceasta frenezie este intitulat panama dance si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori, de asemenea. Asadar, un nou curent a luat nastere pe retelele de socializare, fapt ce a provocat cresterea vizualizarilor melodiei intr-un numar semnificativ.
Link YouTube videoclip: https://youtu.be/tMmMTdc7RE0
Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum Andale, Gandesc cu voce tare, Amandoi, Mi-e bine (alaturi de Lidia Buble) sau Buna, Marie! (feat. Uddi), cel mai recent hit, care a adunat in 3 luni peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit salutul verii.
Dupa hitul Buna, Marie, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy Dar-ar naiba / Racatan si o colaborare inedita, alaturi de Keed (Satra B.E.N.Z.) si Gabi Bagu.