Ieri a inceput cea de-a XXII-a editie a Targului Ghidul Miresei, eveniment ce se desfasoara la Romexpo pana duminica - 8 octombrie.
In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore. Alaturi de modele, pe scena au urcat si Giulia, Dana Rogoz si Sanziana Negru. Colecția marcheaza o evolutie din punct de vedere al design-ului si al materialelor folosite. Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate in combinatii neasteptate. Exista rochii sacou care pot fi purtate deopotriva la o nunta sau la un party in club, exista jeansi reinterpretațtti, sacouri with a twist, insa aproape toate piesele din colectie sunt albe si cu infleunte bridal, a marturisit Sore.
Un alt moment apreciat a fost sustinut de scoala de dans a fostei Bebeluse de la Cronica Carcotasilor care le ofera viitorilor miri cursuri de dans pentru unul dintre cele mai emotionante momente de la nunta: dansul mirilor.
George (Jorge) si-a prezentat si el in premiera colectia de pijamale Misstero. Colectia s-a nascut dintr-o necesitate. Stim cu totii ca barbatilor din secolul XXI le place sa aiba grija de ei si sa imbrace lucruri de calitate chiar si in casa. Cu materiale fine si de calitate, matase si imprimeuri pastelate, colecția Misstero vine in intampinarea femeilor si barbatilor care vor sa stea in casa cu clasa si stil. Concepute pentru interior si exterior, pijamalele Misstero sunt completate de halate de catifea sau matase unice in Romania, a declarat George.
Un alt moment asteptat si apreciat a fost recitalul Mariei Constantin. Interpreta de muzica populara si-a facut aparitia la eveniment dupa un examen pe care l-a avut de sustinut la Conservator, unde este studenta in anul I. Artista a marturisit ca in acest moment prioritatea sa este cariera si se concentreaza pe evolutia sa si grija fata de fiul ei.
Parteneri: Silhouette, Himalaya, Cofetaria Claus.