In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
Cum deja ne-a obisnuit, TEX inseamna tinute comode, placute, rezistente, in care de abia astepti sa te aventurezi in viata de zi cu zi. Fie ca ai parte de o zi ploioasa sau de una insorita, noua garderoba de toamna de la TEX te va face sa stralucesti, la preturi care te vor face sa zambesti. Colectia se gaseste in toate hipermarketurile Carrefour din tara, exceptand hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzau si Oradea Lotus.
Se poarta in aceasta toamna din nou maroul care se reinventeaza sub numele de toffee, albastrul cu negru â€" o combinatie sofisticata, materialele tip lurex care aduc din stralucirea lor purtatoarei, imprimeurile fine cu praf de stele pe jeansi, pe bluze sau in material, broderiile discrete si tricoturile. Nu in ultimul rand, atat de util toamna, o multime de jachete de fas in croieli moderne la preturi incredibile si jeansi moderni, potriviti fiecarei siluete. Nu au iesit din preferintele designerilor nici in acest sezon fustele de tul, purtate cu hanorace la moda si pantofi stiletto si dungile asortate intre ele in culori si texturi diverse, cum vedem la fetele de la Alist, sau jachetele tip bomber sau de rapper indragite de Dana Rogoz - http://www.danarogoz.com/piesele-clasice-de-street-wear/.
Pe langa piese de imbracaminte, in noua colectie se gasesc o multime de accesorii precum genti si incaltaminte la moda, lenjerie intima si haine pentru copii, totul pentru toata familia!
Tinem cont intotdeauna de nevoile clienților nostri, de aceea, plecand de la acestea, propunem noua colectie de toamna TEX, inspirata din tendintele pe care le regasim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creata de designerii nostri din Franta, oferind haine la moda, comode si de calitate, la preturi accesibile oricui, a declarat Roxana Cernica, Director de Moda Carrefour Romania.
Va invitam sa incercati articolele vestimentare in magazinele noastre, precum si sa descoperiti site-ul www.tex.carrefour.ro si facebookul https://www.facebook.com/TEXCarrefour/
Brandul TEX este premiat de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret. Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX disponibila in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/


Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi.
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.