In curand, in cinematografele din Romania, va rula filmul Logan Lucky in regia lui Steven Soderbergh.
Cu: Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston
Gen film: comedie
Durata: 119 minute
Premiera in Romania: 29.09.2017
Steven Soderbergh, castigator al Premiului Oscar, regizeaza comedia Logan Lucky: Cursa norocului care ii prezinta pe Channing Tatum, Adam Driver si Riley Keough in rolurile a trei frati cu multe esecuri la activ, dar hotarati sa-si schimbe soarta cu orice pret.
Fara optiuni sau vreo perspectiva stralucita, cei trei pun la cale un jaf elaborat si periculos chiar in mijlocul celei mai aglomerate competitii NASCAR din zona. Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema: este retinut dupa gratii.
Pe langa incercarea lor de a duce ambitiosul plan la bun sfarsit, fratii Logan mai trebuie sa depaseasca un obstacol si sa scape de suspiciunea unui agent FBI (Hilary Swank) care incepe sa investigheze cazul.
Cu o distributie de zile mari, completata de Seth MacFarlane, Katie Holmes, Katherine Waterson, Dwight Yoakam si Sebastian Stan, comedia Logan Lucky: Cursa norocului are premiera in cinematografele din tara pe 29 septembrie.